Επικοινωνία

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του περιοδικού μεταχειρίζονται πολλοί από τους συνεργάτες μας, ωστόσο απαντάνε οι κατάλληλοι απ’ αυτούς ανάλογα την θεματολογία των γραμμάτων που λαμβάνουμε κάθε φορά.

Συντάκτες που ενδιαφέρονται για σταθερή συνεργασία, συντάκτες που ενδιαφέρονται για μεμονωμένες δημοσιεύσεις στο περιοδικό μας, καλλιτέχνες και αρτίστες που ενδιαφέρονται για παρουσίαση και κριτική, συλλογικότητες και οργανισμοί που ενδιαφέρονται για οποιαδήποτε είδους συνεργασία, μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μας στέλνοντας στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο.

Για να διαφημιστείτε μπορείτε να απευθυνθείτε στην κατάλληλη φόρμα διαφήμισης ή στέλνοντας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο προκειμένου να επικοινωνήσετε μαζί μας για περαιτέρω διαπραγματεύσεις ‘ Σε αυτή την περίπτωση, παρακαλώ να καταγράψετε όλα όσα είναι αναγκαία, καθώς και λεπτομέρειες που θα μας κατατοπίσουν.

Όσοι πιστεύουν ότι θίγεται η προσωπικότητά τους, ότι η σελίδα είναι επικίνδυνη, παραπλανητική (είτε κατ’ αποκλειστικότητα είτε σε συγκεκριμένα σημεία) ή έχουν άλλου είδους καταγγελίες, μπορούν να απευθυνθούν στην φόρμα παραπόνων κάνοντας σαφές για το τι πρόκειται.

Τέλος, η επιμέλεια του περιοδικού δεν εγγυάται την διόρθωση τυχόν λαθών στην ιστοσελίδα. Οποιαδήποτε είδους διόρθωση στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας μπορείτε να επιχειρήσετε εσείς μέσω του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου, με την αναφορά της πηγής ή των πληροφοριών σας για την εγγύηση της.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά τους όρους χρήσης.

Σε κάθε περίπτωση, παρακαλούμε να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες, και να γίνεστε σαφείς για την διευκόλυνση της επικοινωνίας και την οικονομία χρόνου.

[si-contact-form form=’1′]

Αναζήτηση

Γλώσσα Σελίδας:

  • Greek
  • English
Νικήτριες Φωτογραφίες του Διαγωνισμού #04 με θέμα «Η μοναξιά»

Νικήτριες Φωτογραφίες του Διαγωνισμού #04 με θέμα «Η μοναξιά»

  «Καμιά μοναξιά δεν είναι μικρή» | Ολοκληρώθηκε με μεγάλη συμμετοχή ο τέταρτος Ελεύθερος Διαγωνισμός Φωτογραφίας #04 του περιοδικού Palinodiae με θέμα «Η Μοναξιά». Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν και με τον τρόπο τους στήριξαν...
Italo Zetti

Italo Zetti

(1913-1978)   ΤΗΣ BEATRICE MASTRODONATO   Ανακαλύπτοντας τον Italo Zetti είναι μια ευχαρίστηση από κάθε άποψη. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους Ιταλούς χαράκτες στον προχωρημένο 20º αιώνα. Ο Ίταλο Ζέττι...