Πρόσφατα

Νικήτριες Φωτογραφίες του Διαγωνισμού #04 με θέμα «Η μοναξιά»

Νικήτριες Φωτογραφίες του Διαγωνισμού #04 με θέμα «Η μοναξιά»

  «Καμιά μοναξιά δεν είναι μικρή» | Ολοκληρώθηκε με μεγάλη συμμετοχή ο τέταρτος Ελεύθερος Διαγωνισμός Φωτογραφίας #04 του περιοδικού Palinodiae με θέμα «Η Μοναξιά». Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν και με τον τρόπο τους στήριξαν...
STAFF Show author Palinodiae

Igor Festival 2015 | Επίσημο Κάλεσμα

igor picture 2

Igor Festival 2015 | Μια Καταπακτή κι ένα Φως

Ένα θεατρικό φεστιβάλ διαφορετικό από όλα τα άλλα
26 Ιουνίου – 5 Ιουλίου

ΘΕΑΤΡΟ ΜΠΙΠ | Αγίου Μελετίου 25 & Κυκλάδων, 2130 34 40 74

Με έμπνευση τον Ρώσο συνθέτη IGOR Stravinsky που -παραφράζοντας- έλεγε ότι μέσα από τον περιορισμό των μέσων και των υλικών δημιουργίας οξύνεται η δημιουργική διαδικασία, το θέατρο ΜΠΙΠ εγκαινιάζει τον Ιούνιο του 2015 το IGOR FESTIVAL με θέμα “Μια καταπακτή κι ένα Φως“.

Το IGOR FESTIVAL είναι ένα διαγωνιστικό φεστιβάλ όπου κοινό και κριτική επιτροπή επιλέγουν εκείνη την ομάδα/performer που θα διακριθεί με έπαθλο τη δωρεάν παραχώρηση του θεάτρου ΜΠΙΠ για 6 παραστάσεις. Ο νικητής θα έχει τη δυνατότητα να παρουσιάσει όποια παράσταση επιθυμεί που θα σχετίζεται με την παρουσίασή του στο IGOR, ή και όχι.

Για το 2015 έναυσμα και αφορμή της δημιουργικής διαδικασίας είναι μια καταπακτή κι ένα φως. Κάθε ομάδα/performer καλείται να παρουσιάσει τη δική του καλλιτεχνική προσέγγιση η οποία δεν πρέπει να ξεπερνάει σε διάρκεια τα 30′. Σκοπός του IGOR είναι να ανοίξει πολύπλευρα δημιουργικά επίπεδα προσέγγισης ξεχωριστών καλλιτεχνών πάνω σε κοινά στοιχεία. Να διευρύνει τη δημιουργική διαδικασία ξεκινώντας από βασικούς περιορισμούς.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2130 34 40 74
Δηλώσεις συμμετοχής στο igorfestival@yahoo[dot]gr μέχρι 16 Ιουνίου

Χορηγός Επικοινωνίας: Ανεξάρτητο περιοδικό Τέχνης & Γραμμάτων Palinodiae
W: www.palinodiae.com | M: Info@palinodiae[dot]com

Facebook Comments

Αναζήτηση

Σχετικά Άρθρα

Italo Zetti

Italo Zetti

(1913-1978)   ΤΗΣ BEATRICE MASTRODONATO   Ανακαλύπτοντας τον Italo Zetti είναι μια ευχαρίστηση από κάθε άποψη. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους Ιταλούς χαράκτες στον προχωρημένο 20º αιώνα. Ο Ίταλο Ζέττι...

Γλώσσα Σελίδας:

  • Greek
  • English

Κοινωνική Ιστορία

Κοινωνική Ιστορία