Πρόσφατα

Νικήτριες Φωτογραφίες του Διαγωνισμού #04 με θέμα «Η μοναξιά»

Νικήτριες Φωτογραφίες του Διαγωνισμού #04 με θέμα «Η μοναξιά»

  «Καμιά μοναξιά δεν είναι μικρή» | Ολοκληρώθηκε με μεγάλη συμμετοχή ο τέταρτος Ελεύθερος Διαγωνισμός Φωτογραφίας #04 του περιοδικού Palinodiae με θέμα «Η Μοναξιά». Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν και με τον τρόπο τους στήριξαν...
STAFF Show author Palinodiae

Ρεμπέτικο Γλέντι Palinodiae 2016 | Ανασκόπηση

_DSC2680
Ολοκληρώθηκε το Ρεμπέτικο Γλέντι  που διοργάνωσε το ανεξάρτητο περιοδικό Τέχνης & Γραμμάτων Παλινωδίαι, το Σάββατο 6 Φλεβάρη, στον Αυτοδιαχειριζόμενο Κοινωνικό Χώρο «Μπερντές».

Άλλη μία φορά που ο υπόγειος χώρος του Μπερντέ γίνεται ένα ρεμπέτικο στέκι και η βραδιά μετατρέπεται σε ένα βραδινό σουρέ και μία συνάντηση φίλων. Άλλη μία φορά που οι καρέκλες και τα τραπέζια γέμισαν με τραγούδι, πιοτό, και παλινωδίες.

Η κομπανία σε ένα διαδραστικό παίξιμο πάλκου εντός κι εκτός σανιδιού, έδωσε τον ρυθμό και παρ’ όλα τα μικροπροβλήματα ήχου – που αποδεικνύουν ωστόσο με τον καλύτερο τρόπο τον αυτοδιαχειριζόμενο χαρακτήρα του εγχειρήματος και τη DIY λογική, διασκέδασε την ομήγυρη αυτής της συνάντησης.

Ευχαριστούμε όλον το κόσμο που ήρθε και γλέντησε μαζί μας, τους Θάνο Μουτή και Νίκο Ζανή για τον ηχητικό εξοπλισμό, τον Μπερντέ για την φιλοξενία και φυσικά το Staff Palinodiae για την συνολική διοργάνωση του δρώμενου.

Ανεξάρτητο περιοδικό Τέχνης & Γραμμάτων Palinodiae

 

g

Contact: Info@palinodiae[dot]com

Facebook Comments

Αναζήτηση

Σχετικά Άρθρα

Italo Zetti

Italo Zetti

(1913-1978)   ΤΗΣ BEATRICE MASTRODONATO   Ανακαλύπτοντας τον Italo Zetti είναι μια ευχαρίστηση από κάθε άποψη. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους Ιταλούς χαράκτες στον προχωρημένο 20º αιώνα. Ο Ίταλο Ζέττι...

Γλώσσα Σελίδας:

  • Greek
  • English

Κοινωνική Ιστορία

Κοινωνική Ιστορία